ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ – ΒΟΛΕΪ - ΣΤΙΒΟΥ

Μπάσκετ
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 5/9 έχει οριστεί η επανεκκίνηση των ακαδημιών μπάσκετ της Παναχαϊκής Γ.Ε. Ωστόσο το πλάνο λειτουργίας και ο προγραμματισμός των δράσεων είναι ήδη έτοιμα. Πιο συγκεκριμένα το προπονητικό τιμ της ακαδημίας αποτελείται από τους Μυκωνιάτη Μάρκο (τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας), Κοκόση Σπύρο, Τσιμιγκάτο Νίκο (καθηγητές φυσικής αγωγής) και Κοντογιάννη Γιώργο (κάτοχος διπλώματος προπονητικής). Όλοι με ειδικότητα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ψυχολόγος της ομάδας θα είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Στεφανάτος Αλέξης. Επίσης, σε συνεργασία με τους καθηγητές φυσικής αγωγής κα. Μισαηλίδη Μαίρη MSc τελειόφοιτη PhD, κ. Παπακωνσταντίνου Χρήστου MSc και το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί εργομετρικός έλεγχος με τεστ πεδίου σε φυσιολογικούς δείκτες (Αντοχή, Ευκαμψία, Εκρηκτικότητα κτλ) με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών.
Στο τεχνικό σκέλος θα γίνει πέρασμα από όλα τα κομμάτια της ατομικής και ομαδικής τεχνικής με σκοπό τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της εκμάθησης της τεχνικής να καλύψουν τα κενά και τις απορίες τους στη διάρκεια της χρονιάς και να παρουσιάσουν την βελτίωσή τους στα τουρνουά που θα διοργανώσει η ακαδημία της Παναχαϊκής τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι στο Summer Camp.
Για τρίτη χρονιά η ακαδημία θα συνεχίσει το πρόγραμμα ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ που γεννήθηκε με σκοπό να υπηρετήσει τα ιδανικά του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας. Οι φετινοί προορισμοί του καινοτόμου προγράμματος είναι η Αρχαία Ολυμπία και η Σπάρτη, σε συνδυασμό με φιλικές αναμετρήσεις με τις ακαδημίες του Ολυμπιονίκη και του Σπαρτιατικού. Επίσης, θα διοργανωθούν 3 ημερίδες με θέμα Αθλητισμός και Παιδί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτοί θα είναι οι κύριοι πυλώνες του προγράμματος της ακαδημίας Μπάσκετ και θα υλοποιηθούν στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Ιουλίου στα δύο γήπεδα της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Παναχαϊκής.
Πληροφορίες: Γραμματεία Παναχαϊκής  τηλ. 2610.433.231
                            Μυκωνιάτης Μάρκος: 693.723.7153

Βόλεϊ
Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την λειτουργία της και η ακαδημία Βόλεϊ της Παναχαϊκής. Στις 5 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το τεχνικό τιμ της ομάδας να υποδεχτεί παλιούς και νέους αθλητές και να ξεκινήσει άλλη μία εποικοδομητική χρονιά. Οι προπονητές κα. Τριανταφυλλοπούλου Λούλα (υπεύθυνη ακαδημιών βόλεϊ), ο κ. Κοκόλας Κυριάκος και η κα. Μωραϊτη Στεφανία, όλοι διπλωματούχοι προπονητές πετοσφαίρισης, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να μάθουν στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του αθλήματος με έναν συνδυασμό άθλησης και παιχνιδιού, προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για να στελεχώσουν αργότερα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.
Πληροφορίες: Γραμματεία Παναχαϊκής τηλ. 2610.433.231
                           Χριστοδουλοπούλου Ανδριανή: 694.599.8933
Στίβος
Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Παναχαϊκής θα γίνει η πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2015-2016 για το τμήμα Στίβου της ομάδας. Το αγωνιστικό τμήμα έχει ραντεβού στις 17.00 όπου και θα πραγματοποιείται η προπόνησή του. Οι ακαδημίες του τμήματος θα κάνουν προπονήσεις Τετάρτη και Παρασκευή στις 16.00 στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ενώ οι ακαδημίες που προπονούνται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα κάνουν προπόνηση Τρίτη και Πέμπτη στις 19.30 και Σάββατο πρωί στις 10.00.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ή τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή της ομάδας μας, Βασίλη Βενέρη στον αριθμό: 6932573522.

Σας περιμένουμε όλους για να καλοδεχτούμε την καινούργια αθλητική χρονιά!!!
Από το Blogger.