Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη εκπαιδευτική δράση του προγράμματος Πυθαγόρας


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη εκπαιδευτική δράση του προγράμματος Πυθαγόρας (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός). Η Ακαδημία μας μετά την Ακρόπολη και το Μουσείο της επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, και παρακολούθησε το ντέρμπυ της Α2 μεταξύ των ομάδων του Αρκαδικού και της Καβάλας!
Ήταν μια δράση που γέμισε με εικόνες τους καλαθοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, που αξίζουν συγχαρητήρια για την υποδειγματική στάση τους στην διάρκεια της εκδρομής.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων της Ακαδημίας καθώς και κάποιοι γονείς των παιδιών. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:

1. Πολιτισμός των Μυκηνών και η επιρροή του. Μίλησαν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Μυκωνιάτης Μάρκος και ο Δάσκαλος Κώστας Παπαθανασίου!

2. Διαφορές αθλητισμού και πρωταθλητισμού, buling και σχολικός εκφοβισμός.


3. Η δύναμη της διαφορετικότητας.

Τα θέματα ανέπτυξαν σε συνεργασία ο ψυχολόγος της Ακαδημίας Στεφανάτος Αλέξης μαζί με τον Μάρκο Μυκωνιάτη

Αξιοσημείωτο γεγονός της ομιλίας ήταν ότι έγινε στην κορυφή της Ακροπόλεως των Μυκηνών εκεί που κάποτε δέσποζε ο Μυκηναϊκός πολιτισμός.


Τέλος έγινε βράβευση από την διοίκηση του Αρκαδικού στον παράγοντα της διοίκησης της Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο για την προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όπως και του έφορου του Αρκαδικού  Τάκη Παγκράτη για την προσφορά του στον αθλητισμό!

Από το Blogger.