Ετοιμάζει βαλίτσες για Σερβία η Πλέα

Ραντεβού με άλλη μία μεγάλη διοργάνωση έχει η Πατρινή πυγμάχος της Παναχαϊκής Φωτεινή Πλέα, η οποία το ερχόμενο Σάββατο θα συμμετάσχει στο Nations Cup στην Σερβία με την Εθνική Ελπίδων.
Η νεαρή αθλήτρια είναι σταθερή αξία για την ελληνική πυγμαχία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις κάτι που ευελπιστούν όλοι σητών αποστολή να συνεχίσει να κάνει φέρνοντας νέες διακρίσεις.
Η "κοκκινόμαυρη" αθλήτρια θα πάρει μέρος για τρίτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει την δεύτερη και την τρίτη θέση παλιότερα. Όπως είναι λοιπόν λογικό αυτή που της λείπει είναι η πρώτη την οποία θα διεκδικήσει σε λίγες ημέρες στη Σερβία.
" Ο βασικός στόχος είναι να καταφέρω να πραγματοποιήσω μία όσο το δυνατό καλύτερη εμφάνιση ανεξάρτητα από τη θέση. Αυτό θα μας βοηθήσει με τον προπονητή μου προγραμματιστούμε για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας για τη νέα χρονιά" τόνισε η Φωτεινή Πλέα.
Μαζί με την Πατρινή αθλήτρια στη Σερβία θα ταξιδεύει και η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου που θα δώσει και αυτή τη δική της μάχη για διάκριση στη συγκεκριμένη διοργάνωσης.
Από εκεί και πέρα τώρα σε ότι αφορά την Παναχαϊκή το ραντεβού των «κοκκινόμαυρων» για έναρξη της προετοιμασίας τους για το 2015 είναι σήμερα, όπου ο Νίκος Πλέας έχει καλέσει τους αθλητές και τις αθλήτριές του να ξαναδώσουν τοι παρών στις προπονήσεις.
Πηγή: Εφημερίδα Match Αχαϊας - Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο
Από το Blogger.