Φωτεινή Πλέα: Να φτάσω στο ψηλότερο σκαλί.

Η Φωτεινή Πλέα είναι μία από τις πιο ρεαλιστικές ελπίδες της Ελλάδος στην πυγμαχία. Η αποστολή της στην Σερβία στις 10 Ιανουαρίου, παρέα με το έτερο παιδί θαύμα την Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου, θα είναι δύσκολη. Στόχος η καλύτερη δυνατή εμφάνιση.
«To «NATIONS CUP» στη Σερβία θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά πυγμαχίας γυναικών. Είναι η τρίτη φορά που θα λάβω μέρος (2013 2η θέση , 2014 3η θέση) γνωρίζοντας έτσι τον συντελεστή δυσκολίας, καθώς λαμβάνουν μέρος μεγάλες παραδοσιακές χώρες της πυγμαχίας (Ρωσία,Καζακστάν,Αγγλία,Κίνα,Ινδία). Ο στόχος μας επικεντρώνεται στην προσπάθεια να πραγματοποιήσω την καλύτερη αγωνιστική εμφάνιση προκειμένου να δούμε και να προγραμματίσουμε με τον προπονητή μου τις επόμενες προπονητικές και αγωνιστικές μου υποχρεώσεις για το 2015», τόνισε η Πλέα ενώ τα όνειρα της στην πυγμαχία φτάνουν μέχρι το ψηλότερο βάθρο.

«Η αλήθεια είναι σε κάθε διοργάνωση ,σε κάθε προετοιμασία, αφήνω τον εαυτό μου να ταξιδεύει προς το ψηλότερο σκαλί των αγώνων. Όσο για το μέλλον το φτιάχνω με την δύναμη του Θεού μέσα από την προπόνηση , αγώνα με τον αγώνα και όπου με φτάσει».
Από το Blogger.