Στα 25 καλύτερα σωματεία του ΣΕΓΑΣ η ομάδα στίβου της ΠΓΕ

Για ακόμα μία χρονιά το τμήμα στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε. συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδας στην ετήσια αξιολόγηση σωματείων του ΣΕΓΑΣ.
Η Π.Γ.Ε. καταλαμβάνοντας την 25η θέση στη βαθμολογία σε σύνολο 290 σωματείων και την 1η θέση στα σωματεία της Τοπικής Επιτροπής που βαθμολογήθηκαν κατάφερε να ξεχωρίσει και να προσπεράσει ακόμα και σωματεία με χρόνια παρουσία στην κορυφή του πίνακα, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και άλλα.
Σημαντικότερο όλων το γεγονός ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, η Παναχαϊκή Γ.Ε. δεν έχει κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα της προπόνησης και εξακολουθεί να κάνει υψηλό αθλητισμό.
Οι προπονητές της Αλέκα Σιούλη και Βασίλης Βενέρης συνεχίζουν να κάνουν εξαιρετική δουλειά, καθώς έχουν υπό την εποπτεία τους τόσο τα αγωνιστικά τμήματα όσο και τις ακαδημίες.
Σε μία εποχή που όλα φθίνουν, το τμήμα στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε. εξακολουθεί να στοχεύει ψηλά και να επιτυγχάνει τους στόχους του.
Για αυτό το λόγο το Δ.Σ. θέλει να συγχαρεί τους προπονητές και τους αθλητές που δουλεύουν σωστά και μεθοδικά και διατηρούν γνωστό το όνομα της Παναχαϊκής στο Πανελλήνιο.

Από το Blogger.