ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η 1Η χρονιά των Ακαδημιών μας στην Αγυιά ήταν πειραματική.
Μάθαμε πολλά,  διορθώσαμε και διορθώνουμε όσα μπορούμε.
Είναι σχεδόν όλα έτοιμα για  να υποδεχθούμε στην Αγυιά έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, που θα μάθουν και θα παίξουν ποδόσφαιρο στην « Βασίλισσα».
Έχουμε διάθεση να γίνουμε η καλύτερη Ακαδημία της Πελοποννήσου και να δημιουργήσουμε τα ταλέντα που θα αναβιώσουν την  Παναχαϊκή της δεκαετίας του 1970.
Την Τρίτη 25 Αυγούστου  θα ανακοινωθούν οι προπονητές και τα τμήματα που θα αναλάβει καθένας τους   την νέα χρονιά 2015-2016 στην Σχολή Ποδοσφαίρου.
 Το νέο πρόγραμμα ωρών και τμημάτων θα είναι αναρτημένο στα γραφεία, στην ιστοσελίδα της Παναχαϊκής panachaikige.blogspot.gr και στο f/b ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ από την Τετάρτη 26 Αυγούστου.
Όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στην Αγυιά.
Όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν εδώ.
Ερχόμαστε με καινοτομίες  που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου για τα παιδιά αλλά και τους γονείς  τους.
« Αυτή η χρονιά  αποτελεί ένα στοίχημα, να μπορέσουμε να δώσουμε στους γονείς κάποιες μικρές βοήθειες. Οργανώνουμε ημερίδες και κάποια ταξίδια (αγωνιστικές συναντήσεις). Η κρίση έχει κάνει δύσκολη και την συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό με τραγικές συνέπειες στην σμίλευση της προσωπικότητάς τους. Αλλάζει και γίνεται ελαφρύτερη  η οικονομική συμμετοχή για την νέα χρονιά.
Θα οργανώσουμε μαζί με άλλες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου μια πολύ καλή αγωνιστική δομή με προσανατολισμό το «ευ αγωνίζεσθε» και το «αιεν αριστεύειν», συνδυάζοντας την εκμάθηση του ποδοσφαίρου με   αναδρομή στην 125χρονη ιστορία της Παναχαϊκής μας.
Σκοπός μας είναι να χαίρεται το παιδί το παιχνίδι, αλλά κυρίως να γίνει και χρήσιμος άνθρωπος στην Κοινωνία!!!
Θέλουμε να γίνουν  όλα καλύτερα για την μεγάλη  μας Παναχαϊκή, και  εργαζόμαστε γι΄ αυτό πολλοί και πολύ.  Αισιοδοξώ ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα ζήσει η Αγυιά μεγάλες δόξες. Εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ ευχήν!…
Φέτος θα είναι η χρονιά μας.»
 Άγγελος Ροζής

Διευθυντής Σχολής Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.
Από το Blogger.