5 CHOICE SUMMER CAMP τέλος για φέτος



Την Παρασκευή 17/7, το «5 Choice Summer Camp» που διοργάνωσε για χρονιά η Παναχαϊκή Γ.Ε., ολοκληρώθηκε μετά από 4 εβδομάδες λειτουργίας.
Στο γήπεδο της Παναχαϊκής, 5 διαφορετικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πυγμαχία και στίβος) συναντήθηκαν σε ένα πρωτοποριακό «camp» που στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, πήρε σάρκα και οστά υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών.
Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο και το «5 Choice Summer Camp» που παρά τα όσα συνέβησαν συνέχισε την λειτουργία του κόντρα στις καταστάσεις.
Το επιτελείο που επί 4 εβδομάδες εξασφάλιζε την άρτια λειτουργία του «camp» συνέχισε με αμείωτη διάθεση και στο διάστημα που πέρασε, ήταν πάρα πολλά τα θετικά που αποκόμισαν κυρίως οι αθλητές, αλλά και οι προπονητές.
Πρέπει να δοθεί ξεχωριστά ένα ευχαριστώ στους επισκέπτες του «camp». Στον Ομοσπονδιακό Περιφερειακό προπονητή Σταύρο Γεράνιο, στον αθλητή του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, στον ψυχολόγο Αλέξανδρο Στεφανάτο και στον πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν Χρήστου Γκρεκιώτη.
Το «5 Choice Summer Camp» σας αποχαιρετά και ανανεώνει το ραντεβού του για το καλοκαίρι του 2016, όταν και θα σας περιμένει πιο έτοιμο, πιο εξελιγμένο και με μεγαλύτερες εκπλήξεις.
* Το «camp» είναι αφιερωμένο στη μνήμη της μεγάλης Αλέκας Σιούλη που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό… 
ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΖΗ:
«Η σκέψη πέτυχε, λειτούργησε, έδωσε καρπούς και διήρκεσε 4 ολόκληρες εβδομάδες που για πρώτη φορά είναι κάτι τεράστιο. Έδειξε η ΠΓΕ την δυναμική της όταν είναι ενωμένη. Έτσι και αυτά τα 5 αθλήματα, συνεργάστηκαν άψογα και αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά ευχαριστώ.
Ευχαριστώ έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες. Τους προπονητές μας Μπάμπη Σπανοσωτηρόπουλο, Νίκο Πλέα, Βασίλη Βενέρη, Μάρκο Μυκωνιάτη, Κώστα Κραβαριώτη, Γιώργο Κοντογιάννη, Κυριάκο Κοκόλα, Λούλα Τριανταφυλλοπούλου, Κατερίνα Κυριακοπούλου, Ασημίνα Γιάχου και Μιχάλη Γεωργόπουλο. Την γραμματέα του «camp» Ανδριανή Χριστοδουλοπούλου και της ΠΓΕ Βάσια Πιρτσάκη, τον υπεύθυνο σίτισης όλου αυτού του διαστήματος Φώτη Παναγιωταρόπουλο, τον ιατρό του «camp» Παναγιώτη Ρούφα και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Βαγγέλη Μιχάλη.
Η υπόσχεση που δώσαμε στέφθηκε με επιτυχία και του χρόνου θα προσπαθήσουμε το «5 choice summer camp» να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο σε διάρκεια και με άλλους παραμέτρους.
Αν δεν ήταν οι οικονομικές συνθήκες και η μεγάλη δυσκολία για τους γονείς θα είχαμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και ευελπιστούμε του χρόνου οι συνθήκες να είναι καλύτερες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας προτίμησαν και εμπιστεύτηκαν σε εμάς τα παιδιά τους τις ημέρες του «camp» και πιστεύουμε από την μεριά μας πως έμαθαν αρκετά πράγματα και εκτός από τα αθλήματα, όπως για την ιστορία της Παναχαϊκής, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με ψυχολόγο, τον πρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν αλλά και γνωστούς αθλητές και προπονητές.
Ήταν ένα «camp» που πέρασαν πρωταθλητές Ελλάδας, προπονητές με 25ετη εμπειρία και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας αυτά τα παιδιά.
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι

Άγγελος Ροζής»
Από το Blogger.