ΠΑΝΑΧΑΪΣ - «1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΙΛΙΑΣ»




Τεράστια οργανωτική και ποδοσφαιρική επιτυχία χαρακτήρισε το τουρνουά φιλίας που διοργάνωσε η Παναχαΐδα για παιδιά μίνι, προτζούνιορ και τζούνιορ.
Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 300 παιδιά και το ιστορικό γήπεδο πλημμύρισε από τα γέλια, την αγωνία και την χαρά των μικρών πρωταγωνιστών, κατάσταση την οποία απόλαυσαν πάνω από 1.000 γονείς και φίλοι των πρωταγωνιστών.



Το όνειρο των διοικούντων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για δημιουργία νέων ταλέντων  πού θα αντιγράψουν την ένδοξη ιστορία των Δαβουρλή, Μιχαλόπουλου, Στραβοπόδη, Λεβεντάκου, Ρήγα κλπ. και θα σβήσουν τις κακές πρόσφατες  εικόνες αρχίζει και παίρνει οστά….
Το διοικητικό συμβούλιο της Παναχαΐδας όσο και της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και δίνει ραντεβού για το δεύτερο τουρνουά του χρόνου.



Ο  Γεν. Διευθυντής Άγγελος Ροζής που με υπευθυνότητα και  μεγάλο ζήλο κατάφερε και διοργάνωσε το τουρνουά με απόλυτη επιτυχία,  ευχαριστεί με την σειρά του όλο το προσωπικό της σχολής ποδοσφαίρου, γραμματέα, φροντιστή, γεωπόνο, προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ακόμα ένα ευχαριστώ στους γονείς που βοήθησαν στην υποδοχή αλλά και στη συλλογή των αποτελεσμάτων και την επιτήρηση του χώρου.
Τόνισε δε ειδικά πως η Σχολή Ποδοσφαίρου «Παναχαΐς» έχει έναν ιδιαίτερο προσανατολισμό που θα αναδεικνύεται προοδευτικά, μη ξεχνάμε άλλωστε ότι λειτουργούμε λιγότερο από ένα χρόνο. Στην συνέχεια τόνισε πως είναι υπερήφανος για τους συνεργάτες του και για το πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών όλων των τμημάτων.



Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι δράσεις του Καλοκαιριού ενώ ετοιμάζεται και η πρώτη εκτός των "Πυλών" μεγάλη αποστολή της Σχολής.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Οι φωτογραφίες προβάλλονται με τη σύμφωνη γνώμη του ιστότοπου www.pgeole.gr

Από το Blogger.