Χανιά - Παναχαϊκή 2-1

Ήττα για την Παναχαϊκή στα Χανιά με τους κοκκινόμαυρους να κερδίζουν τις εντυπώσεις και τους κρητικούς να παίρνουν κόντρα στη ροή του αγώνα τους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα της Πάτρας που έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο είχε κατοχή που παραπέμπει σε …γηπεδούχο αλλά στην πρώτη επίθεση ουσίας των κρητικών η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των κοκκινόμαυρων.

Στο 18’ ο Καραγιάννης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Κρητικός με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκης να έχει πραγματοποιήσει λανθασμένη και καθυστερημένη έξοδο.

Στην επανάληψη παίχθηκε το ίδιο σκηνικό, με την Παναχαϊκή παρόλο που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες να δέχεται το δεύτερο γκολ στο 70’ με τον Καραγιάννη να κινείται από δεξιά και να συγκλίνει προς την εστία των κοκκινόμαυρων οι αμυντικοί των οποίων τον κοιτούσαν και με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα.

Η πλάστιγγα του παιχνιδιού έγειρε υπέρ των γηπεδούχων μετά την αποχώρηση του Ντα Κόστα στο 48 λόγω τραυματισμού.

Η μείωση ήρθε στο 95’ με τον Πατινιώτη να εκτελεί φάουλ, ο Ζλατκόφσκι πηδάει ψηλότερα όλων να προλαβαίνει την έξοδο του Σικαλιά και να γράφει το τελικό 2-1.

ΧΑΝΙΑ: Σικαλιάς, Μανωλάς, Καραλής, Πάγκαλος, Γκότοβος, Κοντέων, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Καραγιάννης, Κρητικός.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Ντα Κόστα, Χαρτσίας, Τσώνης, Μπαλού, Άλμπι, Στεργίδης, Πατινιώτης, Αναστασόπουλος, Kωστούλας.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου) patrastimes.gr

Από το Blogger.