"Άρωμα" γυναίκας για την ΠΓΕ και την Πατραϊκή Πυγμαχία στους Πανελλήνιους Αγώνες (pics+video)

6 μετάλλια πήραν οι αθλήτριες της Παναχαϊκής, δύο οι αθλήτριες του Τόφαλου, στους αγώνες που έγιναν στο "κλειστό" της Λεωφόρου
Άρωμα γυναίκας είχε για την Παναχαϊκή ο απόηχος των πανελλήνιων αγώνων Α’ κατηγορίας που έγιναν στο τάφο του Ινδού, στο κλειστό του ΠΑΟ στην Λεωφόρο.
"Άρωμα" γυναίκας για την ΠΓΕ και την Πατραϊκή Πυγμαχία στους Πανελλήνιους Αγώνες (pics+video) Οι επιτυχίες ήρθαν για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα αυτή τη φορά, όχι τόσο από πλευράς Ανδρών, αλλά κυρίως από πλευράς Γυναικών. Η πυγμαχική ομάδα του Νίκου Πλέα κατάφερε να επιστρέψει στην Πάτρα με έξι μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες γυναικών και κορασίδων, δείχνοντας ότι γίνεται σημαντική δουλειά στον σύλλογο και στον τομέα αυτόν.
Συγκεκριμένα η Σοφία Τσουπαρέλου πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των 54 κιλών στις γυναίκες, ενώ στα 52 κιλά στις κορασίδες η Φωτεινή Πλέα κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο για ακόμα μία φορά.
Δεύτερη στην κατηγορία των 63 κιλών – πάντα στις κορασίδες-  αναδείχτηκε η Θοδώρα Μαντέλη. Μετάλλια εξάλλου κατέκτησαν στα 57 κιλά η Βασιλική Αλεξανδροπούλου και στα 66 κιλά η Ζωή Κωστοπούλου.
Χρυσό μετάλλιο στις παγκορασίδες κατέκτησε στην κατηγορία των 46 κιλών και η Χρυσούλα Πλέα.

Σημαντικές επιτυχίες όμως είχαμε για την Πατραϊκή πυγμαχία στις γυναίκες και από το σωματείο του Τόφαλου. Η Σίσι Κατζόγια στην κατηγορία των γυναικών, στα 57 κιλά κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στις κορασίδες η Ζωή Παπαδοπούλου στα 63 κιλά κατέκτησε την τρίτη θέση.
Στους άνδρες ο μοναδικός που κατάφερε να διακριθεί από την Πάτρα ήταν ο Νίκος Γασπαρινάτος της Παναχαϊκής που στην κατηγορία των 64 πήρε την τρίτη θέση. Ο Γιώργος Γεωργόπουλος και ο Παυσανίας Γουρζελάς της ΠΓΕ δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλό, ενώ ο Βασίλης Κονταξής της Πυγμής αποφάσισε να μην αγωνιστεί, καθώς η κατηγορία του δεν συμπλήρωνε οχτάδα.
Να σημειωθεί ότι λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας (στις περισσότερες κατηγορίες δεν συμπληρώνονταν οχτάδες)  οι αγώνες, σύμφωνα με την νέα προκήρυξη της ομοσπονδίας χαρακτηρίστηκαν πανελλήνιοι αγώνες και όχι πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
(Το video είναι από το fightsports).

Αποτελέσματα Ανδρών


Αποτελέσματα Γυναικών

Από το Blogger.